Dacă puteți arde cu ușurință de grăsime de pe coapse?

Dacă puteți arde cu ușurință de grăsime de pe coapse?

Abdomenul, coapsele și picioarele sunt o parte a corpului, care deranjează majoritatea femeilor. Păstrează în ele mai mult de grăsime, și nu mai iese din funcțiune. Ce face pentru a zonele cu probleme s-au transformat în suculent curbe?

Noi oferim sfaturi de profesionisti de fitness și de nutriție.

“Distribuția de grăsime în organism, mult depinde de dvs. genetice dispozicích. Când hubnete, scade greutatea întregului corp și de depozite de grasime in dificultate locuri se duc la ultimul. Zformujete-este dreptul de exerciții caracter complex, care arde de grăsime. Uni drilem sedů lehů un abdomen plat nu vei primi”, indică Market Brožová, principalele trenérka un centru de fitness pentru femei Contours.

Noi oferim sfaturi de profesionisti de fitness și de nutrițieÎn trenérky Brožové cel mai rău accidental anume unilaterală atenția femeilor pe probleme de lot. Un moment cheie este o dieta sanatoasa si un plan de antrenament care implică toate grupele musculare. Numai așa přetavíte imbricate efort pentru rezultate vizibile. Și încă un fel de recomandări, ar trebui respectate?

Útlé burtica nu este egal cu půlhodině a consolida muschii abdominali într-o zi. În primul rând, ar trebui să scapi de grăsime, și funcționează poučka că administrarea zilnică de energie trebuie să fie mai mică decât consum. Baza tuturor este, prin urmare, alimentația corectă.

“Frecvente vinovat nevyrýsovaných nu numai mușchii abdomenului, de obicei, de asemenea, zavodnění corpului din cauza excesului de sare. Citiți cu atenție informațiile furnizate în produsele alimentare, containere, aveți posibilitatea să limitați consumul de sare la 1,5 grame pe zi”, spune prezentatorul alimentare specialistka Pace, sănătate, Monica Bartolomějová.

Cum consumul mediu zilnic de sare în republica Cehă este sărbătorită de 12 de grame, care este de două ori mai mult decât doza zilnică recomandată. Ultima, potrivit organizației Mondiale a sănătății, pentru adulți de la 3 până la 5 grame pe zi (mai multe despre de a reduce consumul de sare citește aici).

Dacă încă nu s-a antrenat prea mult în intensitate imediat de la început

Dacă încă nu s-a antrenat prea mult în intensitate imediat de la începutmai degrabă ublížíte. În cel mai bun caz “doar” namožením musculare, iar în cel mai rău caz de accidentare.

“Exerciții, desigur, nu doare. Dacă sunteți la început, nu vă fie teamă de a cere ajutor și supraveghere de specialitate. Cu siguranta, neučte exerciții okoukáváním de la alții. În sala de fitness-de obicei, aceasta este o greșeală exerciții de veste, care tine pe masina pus de altcineva. În grele de antrenament, cu toate acestea te ajuta, care implică alte grupuri de mușchi și de exercițiu devine ineficientă și chiar dăunătoare”, – avertizează trenérka Market Brožová.

Dar ustrnout ușoare de încărcare, de asemenea, nu este în ordine. Dacă simțiți că cvik ușor de a gestiona în mod independent, de a crește sarcina posilovacím mașina sau slide-show cvik cu greutatea propriului corp la nivelurile mai avansate (de exemplu, adăugarea de gantere).

“Anume în zonele cu probleme, cum ar fi coapse sau fese, în general, că ne-o dorim pentru a consolida muschii. Repetarea frecventă a aceleiași cantități de antrenament, veți primi în scurt timp cu impresia greșită că produsele alimentare sexuale, dar aceasta este doar muschii de folosit la sarcină maximă și au devenit mai clare. Pentru a muschii nepřestaly de a consolida, de bine-de a exercita, plin de culoare și de a exercita în cadrul antrenament schimba”, – explică Market Brožová.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *